Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Švestkový koláč Tarte Tatin

svestkovy kolac tarte tatin

Švestkový koláč Tarte Tatin

1 role listového těsta

8 švestek

4 badyány

100 g cukru

15 g másla

smetana Creme Fraiche

V pánvi rozpustíme cukr, přidáme máslo a badyán, rozložíme půlené švestky, které přikryjeme tenkou vrstvou listového těsta. Těsto na několika místech propícháme vidličkou. Pečeme při vysoké teplotě (cca 12 - 15 minut) dokud se těsto "nenafoukne". Upečený koláč vyklopíme na talíř a podáváme s vanilkovou zmrzlinou a smetanou Creme Fraiche. Koláč je nejlepší horký.

Věděli jste že

Krbová kamna Morso jsou testována podle norem EN pro topení dřevem. Ve většině kamen Morso však můžete topit i jinými druhy paliva.

Chcete vědět více