Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Tomatový základ na pizzu

tomatový základ na pizzu

Gormova rajčatová omáčka (základ na pizzu)

Rajčatová omáčka je nezbytnou součástí klasické pizzy

1/2 červené cibule

2 stroužky česneku

1 čerstvé rajče

1 plechovka loupaných rajčat

1/2 hrsti čerstvé bazalky

4 stonky tymiánu (lze použít i sušený)

1 malá plechovka rajčatové šťávy

2 lžičky olivového oleje

sůl a pepř

Smíchejte všechny ingredience v mixéru nebo pomocí tyčového mixéru. Pokud používáte sušené byliky, nemixujte je, ale přidejte až nakonec, aby omáčka nezešedla.

Dochuťte solí a pepřem.

Věděli jste že

Konvekční kamna mají zvnějšku po stranách jeden plášť navíc, čímž vzniká meziprostor neboli kanál. Při konvekci se převádí teplo z krbových kamen do vzduchu těmito kanály.

Chcete vědět více