Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Pitta chléb

pitta

Pita chléb se špenátem, kozím sýrem, červenou řepou a vejcem

2 pita chleby - můžete použít stejné těsto jako na pizzu

2 vejce

1 červená řepa

hrst čerstvých špenátových listů

4 silnější plátky kozího sýra

hrst slaných hrubě sekaných mandlí

Vejce vařte 6 minut, vhoďte do studené vody a oloupejte.

Oloupanou řepu nakrájejte na velmi tenké plátky a ponořte je na 5 minut do ledové vody. Ohřejte pita chléb se dvěma plátky kozího sýra, dokud se sýr neroztaví. Nasekejte vejce, naplňte jimi pita chléb, přidejte špenát, řepu a nasekané mandle.

Jednoduché, zdravé a dobré.

Věděli jste že

Litina má schopnost udržet teplo po delší dobu a zároveň zajistit jeho pohodlnou a rovnoměrnou distribuci. Používáním se nepoškozuje ani nemění tvar, což mimo jiné zaručuje, že dvířka krbových kamen vždy dobře těsní. Je odolná vůči propálení.

Chcete vědět více