Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

garlic butter bread

Chléb s česnekovým máslem

25 g droždí

4 dl studené vody

675 g hladké mouky

2 lžíce soli

100 g másla

2 stroužky česneku

máslo na vymazání formy

petržel a jeden stroužek česneku na ozdobu

Postup:

Droždí rozmícháme ve vodě, přidáme mouku, sůl a rozpuštěné máslo, do kterého jsme rozdrtili 2 stroužky česneku. Vypracujeme těsto, které necháme hodinu kynout. Prohněteme a dáme do máslem vymazaného hrnce Cocotte. Ozdobíme petrželkou a  česnekem nakrájeným na plátky. Pečeme v dobře vyhřáté peci asi 30 minut.

Věděli jste že

Jedním z nejdůležitějších předpokladů dobré funkce krbových kamen je komín. Tah v komíně vzniká rozdílem mezi vysokou teplotou v komíně a nižší teplotou venkovní.

Chcete vědět více