Mapa stránek

Banner_6100.jpg 1412_stone_wall_banner.JPG Pizza_oven_banner.jpg 7443_slider.jpg 7943_no_top_banner.JPG gas_forno.jpg slider_GAS.jpg grill_17.jpg 7970_banner.jpg 6843_banner.jpg 3142.JPG

Ananas v rumu

ananas v rumu

Ananas v rumu

1 zralý ananas

svazek nasekané máty

100 ml kvalitního rumu

500 ml mascarpone

1 vanilkový lusk

kůra z chemicky neošetřeného citrónu

Oloupaný ananas nakrájíme na kousky, obalíme v cukru, nasekané mátě a zakápneme rumem. Na litinové pánvi pečeme do zkaramelizování cukru.

Mascarpone smícháme s vanilkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Podáváme s ananasem.

Tip. Podávat můžeme také s vanilkovou zmrzlinou.

Věděli jste že

Jedním z nejdůležitějších předpokladů dobré funkce krbových kamen je komín. Tah v komíně vzniká rozdílem mezi vysokou teplotou v komíně a nižší teplotou venkovní.

Chcete vědět více